19 april 2021, de avond voor we de stichting officieel zullen maken en de zeepbellen die Vic aan het blazen is me om de oren vliegen :

Lieve Vic,

Morgen rijden we naar Schagen en richten we een stichting op. Voor jou, en al je lotgenoten.  6,5 jaar en je blaast voor het eerst bellen met succes.  Dat je in al je enthousiasme bij het zien van die bellen je potje leeg giet dat nemen we erbij.

We richten een stichting op voor jou, want als je niet ziek was geweest dan had je die bellen al jaren eerder vlot geblazen.  Je bent ongeneeslijk ziek, maar in al je onschuld besef je dat gelukkig niet.  Ik weet niet of ik het ooit anders wil.

We richten een stichting op, omdat we je alle kansen willen geven in het leven, alle kansen voor een betere behandeling van je ziekte.  Uit de grond van ons hart hopen we voor jou.  Maar ook als het voor toekomstige kinderen met nkh is dan zal ons doel geslaagd zijn. 

We richten een stichting op en ondanks al het enthousiasme om eraan te beginnen overvalt me een gevoel van rouw.  En dat zal er altijd zijn, mag er zijn.  Verdriet om wat niet is, maar wel had moeten zijn.  Dromen en plannen loslaten, maar andere in de plaats krijgen.

Morgen richten we een stichting op Vic, voor jou.  Want niets doen is geen optie.  

4 reacties

 1. Wij leven met jullie mee en duimen voor veel succes met de stichting voor Vic. Antoinette namens de familie Dirks.

  Like

  1. Dikke knuffel top van jullie die stichting .Trots op jullie en onze lieve Vic ,ook op onze Rune en Ferre .We zijn er voor jullie als je hulp nodig hebt dat weet je hè lieve Joke ❤️❤️

   Like

 2. Wat goed geschreven en verwoord!!!! Wij kunnen het gevoel van jullie delen want wij zijn de Opa en Oma van Maud!!!!! We zijn héél blij met de samenwerking tussen jullie en Ester,Sven en natuurlijk ook Twan. Héél véél succes met alles en wie weet spreken we elkaar een x.

  Geliked door 1 persoon

  1. Wat een fijn bericht om te lezen, en inderdaad weten jullie wat het is. Het lijkt ons leuk om elkaar een keer te ontmoeten. Dat moet zeker lukken want we hebben nog hele mooie plannen met Sven, Ester, Maud en Twan.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s